Call to action för tjänsteföretag

Begreppet ”Call to action” har de senaste åren blivit känt som färgglada köpknappar på hemsidor.  Just nu jobbar vi för fullt med att göra en stor uppgradering av Moln8 som innebär att vi kommer att kunna erbjuda webbshop till våra kunder i början av nästa år.

Begreppet ”Call to action” har de senaste åren blivit känt som färgglada köpknappar på hemsidor.  Just nu jobbar vi för fullt med att göra en stor uppgradering av Moln8 som innebär att vi kommer att kunna erbjuda webbshop till våra kunder i början av nästa år.

Webbshop har på samma sätt som Call to action varit starkt förknippat med varor, något som vi förändrar med vår webbshop och egentligen hela publiceringssystemet. Vårt huvudfokus i utvecklingen av Moln8 är nu att förbättra och förnya försäljning av tjänster. Med hjälp av smarta landningssidor, effektiv check-out samt enkel koppling till sociala medier vill vi effektivisera försäljning av tjänster. Framförallt gör Moln8 det enkelt för tjänsteföretag, som historiskt inte sålt sina tjänster på nätet, att öka sin försäljning. Exempel på branscher kan vara el, vvs, bygg, tandläkare, redovisning, utbildning, alla typer av konsulter med flera.

 

Hör av er till oss på Moln8 om ni vill veta mer.

Jonas Svedin
7 May 2020