Enkel webb för små tjänsteföretag

Inom kort kan vi presentera en ny webbprodukt som riktar sig mot mindre tjänsteföretag. I vårt arbete har vi sett ett behov av enkla och lättadministrerade hemsidor. De branscher som speciellt är i behov av detta är bygg- och anläggning samt entreprenad. Men även hos andra delar av tjänstesektorn som advokater, mindre redovisningbyråer och konsulter verkar behovet finnas.

Inom kort kan vi presentera en ny webbprodukt som riktar sig mot mindre tjänsteföretag. I vårt arbete har vi sett ett behov av enkla och lättadministrerade hemsidor.

Produkten vi utvecklar är ett komplement till vårt nuvarande publiceringssystem och är speciellt anpassat för småföretagare som inte har kunskapen eller viljan att jobba med webbdesign men ändå vill ha en modern hemsida utan krångel. Genom att anpassa design och mallar för innehåll mot specifika branscher gör vi det möjligt att automatisera webbpubliceringen. Vi utvecklar funktioner som gör det extremt enkelt att visa företagets tjänster och referenser. Dessutom finns offertformulär som både skickas till e-post och sparas i ett sökbart kundregister.

Med det automatiserade publiceringssystemet och ny teknik kommer vi att kunna hålla ned priserna för att passa småföretagarens plånbok. Hemsidorna blir automatiskt sökoptimerade och är självklart mobilanpassade. Moln8 köps som ett abonnemang utan bindningstid och startkostnad. Allt som webbhotell, SSL-certifikat, support, utbildning och löpande uppdateringar ingår i abonnemanget.

Är du intresserad av en hemsida hos oss eller av att bli samarbetspartner? Skicka då ett mail till oss så sätter vi upp dig på listan för att testa kosnadsfritt vid lansering. 

Kontakta oss:

info@moln8.se

070-341 43 65