Det som brukar kallas "hemsida"

Många företag som är aktiva på Facebook har ofta en hemsida som är statisk och har inaktuell information. Jag skulle vilja slå ett slag för att man ser om sitt hem (hemsida) först för att därefter publicera på sociala medier som Instagram, Facebook, LinkedIn eller Twitter. Jag förstår problematiken för företagarna som ofta har en WordPress-hemsida gjord av en reklambyrå som de inte kan uppdatera själva. Om man vill ändra eller lägga till information så kan det ta lång tid och bli dyrt eftersom reklambyrån har mycket annat arbete som är högre prioriterat.

Med Moln8 så har vi utformat en lösning som gör det väldigt enkelt för den tekniskt okunnige att lägga till eller ändra på hemsidan.

Med Moln8 så har vi utformat en lösning som gör det väldigt enkelt för den tekniskt okunnige att lägga till eller ändra på hemsidan. Om företagarna inte vill jobba med hemsidan själva så sköter vi det genom serviceavtal. Med ett anpassat serviceavtal behöver man inte bry sig om kostanden som det annars skulle bli att anlita en "vanlig" reklambyrå för att uppdatera hemsidan.

Hemsidan skall fungera precis som ett hem för företaget, där alla produkter, tjänster och erbjudanden finns. För att sedan öka antalet besökare till hemsidan kan man använda sig av annonser eller inlägg i sociala medier. Om besökarna som leds in till hemsidan via exempelvis en Facebookannnons tycker att innehållet på sidan är intressant så kommer besökaren att söka sig till företagets hemsida direkt nästa gång istället. Facebookannonsering blir bara dyrare och dyrare så det gäller att använda annonseringspengarna på ett effektivt och smart sätt. Min syn på saken är att man ska störa sina kunder så lite som möjligt med annonser för produkter och tjänster. Istället borde man skapa intressant innehåll på hemsidan som gör kunderna intresserade. Det kan vara korta videosnuttar, blogginlägg, artiklar eller nyhetstips. 

På Moln8 hjälper vi er att hitta det mest effektiva arbetssättet för er verksamhet. Vi samarbetar med reklambyråer, fotografer och hjälper er att skapa ett så bra arbetssätt som möjligt. 

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans kan skapa en bra digital plattform för ert företag.

/Jonas Svedin 070-341 43 65

Moln8