Digital närvaro enkelt

Vi gillar snabba, snygga och användarvänliga webbplatser. Det innebär även att publiceringssystemet / CMS:et ska vara enkelt, snabbt och samtidigt flexibelt och skalbart. Moln8 är nu efter mycket arbete ett snabbt och lättarbetat CMS som bygger på flexibla och anpassningsbara moduler. Vårt arbete har dock verkligen inte stannat av. Vi jobbar intensivt med att utveckla fler moduler och funktioner samt att förenkla gränssnittet och anpassa det så att det fungerar för flera typer av användare. Moln8 är både för webbdesigners och företagare som vill kunna uppdatera sin hemsida enkelt i farten.

Vi gillar snabba, snygga och användarvänliga webbplatser. Det innebär även att publiceringssystemet / CMS:et ska vara enkelt, snabbt och samtidigt flexibelt och skalbart. Moln8 är nu efter mycket arbete ett snabbt och lättarbetat CMS som bygger på flexibla och anpassningsbara moduler.

Moln8 bygger på PHP-ramverket Laravel som är bland de största och mest vältestade ramverken idag. För de som vill ha ett stabilt och snabbt ramverk är PHP en självklarhet. Till skillnad från många andra ramverk finns ett fungerande ekosystem kring Laravel med tjänster, utbildningar och supportforum.

Allt som rör säkerhet som exempelvis inloggning och kryptering sköts av ramverket på ett standardiserat sätt enligt “best-practice”. Vilket betyder att det är infört, fungerar och används samt är bedömt av experter på området som det bästa som finns i bruk just nu. I och med att Moln8 tillsammans med Laravel är modulärt så är det enkelt att utöka funktioner och skräddarsy lösningar.

Jonas Svedin Jonas Svedin
20 Mar 2019