Laravel + Moln8 = Professionella webbplatser

Laravel är för närvarande ett av de mest populära webb-ramverken på GitHub. Moln8 använder Laravel för skapandet av framtidssäkrade webbplatser och vårt användarvänliga och säkra CMS är också byggt på Laravel. 

Moln8 använder Laravel för skapandet av framtidssäkrade webbplatser och vårt användarvänliga och säkra CMS är också byggt på Laravel.

Laravel är ett moget open source-projekt och erbjuder allt för att tillgodose kundernas behov och mer därtill. Ramverket fungerar bra både för utveckling av enkla eller komplexa webbplatser med funktioner som användarregistreringar eller specifika profiler.

Ramverket ger utvecklarna fullständig kontroll utan att behöva använda plugins som kan orsaka problem.

En stor bidragande orsak till att Laravel har blivit så populärt är att det är mycket väl dokumenterat att det finns ett fungerande kommerisellt ekosystem med utbildningar och tillägg. Den mycket välorganiserade kodstrukturen gör det enkelt att utveckla och implementera nya funktioner på en befintlig webbplats.

Varför välja Laravel istället för WordPress?

De största fördelarna med att välja och utveckla ifrån Laravel istället för WordPress är att man får en webbplats med bättre prestanda och högre säkerhet. Dessutom kräver den mindre underhåll i förhållande till en WordPress webbplats där både CMS och plugins måste uppdateras för att behålla funktionaliteten.

Sammantaget är Laravel ett av de bästa ramverken som finns att tillgå för att snabbt och enkelt kunna utveckla allt från enkla till avancerade webbplatser som våra kunder kan växa med.