Oväntad utveckling

Projektet med Moln8 började som ett litet sidoprojekt som jag (Jonas Svedin och Janne (Jan Östlund) satte igång i början av 2018. Nu när 2018 snart är slut är vi redan uppe i ca. 60 kunder eller Moln8 kompisar som jag kallar dom. Det oputsade och kantiga verktyget som vi satte igång med som ett sidoprojekt håller nu på att utvecklas till en digital plattform för småföretagare.

Vår ambition med Moln8 är att samla de verktyg och tjänster som små och växande tjänsteföretag behöver för att lyckas nå ut digitalt och framförallt effektivisera sitt arbete som helhet.

Både jag och Janne brinner för småföretagande och ser bekymren när hårt arbetande och växande företag ska försöka samla sig och jobba med marknadsföring och försäljning på nätet. Det är en jungel av tjänster och produkter som man måste gå igenom och lära sig för att man ska kunna jobba effektivt.

Vår ambition med Moln8 är att samla de verktyg och tjänster som små och växande tjänsteföretag behöver för att lyckas nå ut digitalt och framförallt effektivisera sitt arbete som helhet. Vi är inte säkra på hur plattformen kommer att utvecklas, den utvecklingen styr kunderna. Vi lyssnar på era behov och försöker hitta så bra lösningar som möjligt.

Moln8 bygger på öppenhet och ska vara en plattform för samarbete. Därför vill vi att du som har ett företag som erbjuder tjänster eller har en produkt som skulle kunna göra Moln8 bättre för våra kunder att höra av dig till oss.  

Jag och Janne vill tacka alla Moln8 kompisar för ett fint 2018. Vår nyårsönskan är att du entreprenör som driver ett tjänsteföretag hör av dig till oss och berättar vad du behöver och tycker till om hur vi ska utvecklas. 

God jul och gott nytt år!

Jonas Svedin och Jan Östlund

Moln8