Vi vill växa tillsammans med er

Moln8 är en digital plattform som inriktar sig speciellt mot mindre tjänsteföretag som på ett enkelt sätt vill börja jobba mer digitalt. Hela upplägget bygger på ett samarbete mellan oss och kunderna. Tillsammans jobbar vi fram nya funktioner och framförallt ett intressant innehåll som stärker företagens erbjudanden.

Med Moln8 skapar vi enkelt nya erbjudanden och landningssidor med smarta call to action knappar och formulär. Blogg, video och nya tjänster eller produkter publicerar vi lika enkelt som man gör ett Facebookinlägg. Dessutom sparar vi kampanjmaterial, tryckmaterial och logotyper med mera i er egen molnlagring där ni enkelt kan dela filer med tryckeri eller annonsavdelningar mm. Behöver ni hjälp med bilder, texter, grafik, video eller annat innehåll till hemsidan så beställer ni det enkelt av oss direkt från plattformen.

Vi vill veta mer om vad mindre tjänsteföretag behöver och hur vi kan bidra för att hjälpa er att skapa en digital plats som ni trivs att jobba med?

Här nedan ser ni lite bilder på hur Moln8 ser ut "under huven". Kontakta oss om ni vill prova kostnadsfritt och få en introduktion till hur plattformen funkar och hur vi kan anpassa den speciellt för dig.