VKNA! använder Moln8 för hemsida och blogg

Vi på Moln8 är stolta att få bidra med vårt CMS till ett så viktigt och bra företag som VKNA! De jobbar med jämställdhet på arbetsplatser och gör det genom kurser, föreläsningar och digitalt utbildningsmaterial. VKNA! är jämställdhetskonsulter med mjuk pondus. Med hjälp av Moln8 CMS bloggar de om nyheter och aktiviteter samt sköter själva löpande uppdateringar och publicering.

Vi på Moln8 är stolta att få bidra med vårt CMS till ett så viktigt och bra företag som VKNA! De jobbar med jämställdhet på arbetsplatser och gör det genom kurser, föreläsningar och digitalt utbildningsmaterial.

"På en Vaken arbetsplats kommer alla anställda till sin rätt. När allas kompetens, kunskaper och erfarenheter tas tillvara tycker människor att det är roligt att jobba. Detta ger ökad lönsamhet, innovation och attraktivitet för företaget. Där människor trivs vill de också jobba kvar.

En vaken arbetsplats lockar till sig många olika människor med olika erfarenheter och kompetens. En vaken arbetsplats arbetar lösningsinriktat, självreflekterande och normkritiskt och har verktygen till att göra det."

https://vkna.se/

Jonas Svedin
20 Mar 2019